Disney’s Beauty and the Beast

Lang geleden in een land niet eens zo ver hiervandaan…

…woonde een jonge prins in een schitterend kasteel. Hij had alles wat zijn hartje begeerde en toch was hij verwend, egoïstisch en onaardig. Op een winternacht verscheen een oude bedelares bij het kasteel. Ze bood de prins één enkele roos aan, in ruil voor wat bescherming tegen de bittere kou. Maar de prins wees het geschenk af en stuurde de oude vrouw weg. Die veranderde plots in een beeldschone tovenares.

​Als straf transformeerde ze de prins in een afschuwelijk Beest en betoverde ze het kasteel en alle mensen die daar woonden. Als de prins kon leren van een ander te houden – en dat niet alleen, maar de liefde van die ander ook terug te verdienen, voor het laatste rozenblad gevallen was, dan zou de betovering verbroken worden. Kon hij dat niet, dan was hij gedoemd om voor altijd een Beest te blijven. De prins verloor alle hoop, want wie zou ooit kunnen houden van een… Beest?

Disney’s Beauty and the Beast, de internationale Broadway musical, is een sprookje voor het hele gezin. Het verhaal volgt de wondermooie Belle op haar avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde. Op haar tocht ontmoet ze de gekste personages en leert ze dat echte schoonheid vanbinnen zit

CAST & ORKEST

Sharon Baker, Iris Berkvens, Nikki Camps, Sanne Camps, Angela Ceulemans, Yasmine Creyf, Aafke D’Haeyer, Ief Dams, Hugues Demoulin, Jef Goossens, Jan Heirman, Bert Helsen, Han Hermans, Lien Hermans, Fien Leus, Semke Maes, Silke Maes, Stefanie Marynissen, Koen Mahieu, Ronald Mols, Maarten Nicasy, Luc Ooms, Bart Pelgrims, Lore Pelgrims, Martine Perain, Niels Thys, Lena Thys, Kim Van Boxel, Sarah Van de Abeele, Ellen Van den Bruel, Lien Van der Auwera, Lief Van Giel, Silke Van Rompaey, Jens Van Vlerken, Dorien Van Rillaer, Tinne Vandersmissen, Jo Verboven, Iris Verellen, Thomas Verheyen, Tamara Vos, Joris Wils, Chelsea Wielockx, Griet Wouters & Maarten Wynants.

CREW

Inne Boers, Carine Cools, Veerle Coosemans, Yvan Demeyer, Koen Geuens, Robin Geuens, Shari Van Thielen, Fons Peelman, Nadine, Schellens, Kristien Smets, Jan Sterckx, Kurt Sterckx, Hanne Van Gorp, Hannah Van Kuyk & François Vos

ARTISTIEKE LEIDING

regie: Sieglinde Geerts
muzikale leiding: Bart Pelgrims
ass. muzikale leiding: Jef Goossens
 zangleiding: Jef Goossens
zang-assistent: Jef Goossens
choreografie: Hugues Demoulin 

Scroll naar boven